Українка на “Міс Всесвіт-2022” показала неймовірну сукню українського дизайнера (ФОТО)


06:0614.01.2023

Українка Вікторія Апанасенко, яка бере участь у конкурсі краси “Міс Всесвіт-2022”, представила нові образи, які уособлюють Україну та розповідають про те, що проживає наша держава під час війни.

ІншеТВ вже повідомляло про її костюм янгола з мечем в раунді, де виходять на сцену в коктейльних і вечірніх сукнях, купальниках і національних вбраннях.

Тепер Вікторія показала сукню від українського дизайнера Івана Фролова, зроблену у чорному кольорі з вишитим жовто-блакитним серцем та золотими кристалами.

У дизайнера пояснили ідею так:

Українка на “Міс Всесвіт-2022” показала неймовірну сукню українського дизайнера (ФОТО) 1
Українка на “Міс Всесвіт-2022” показала неймовірну сукню українського дизайнера (ФОТО) 7
Українка на “Міс Всесвіт-2022” показала неймовірну сукню українського дизайнера (ФОТО) 3
Українка на “Міс Всесвіт-2022” показала неймовірну сукню українського дизайнера (ФОТО) 8
Українка на “Міс Всесвіт-2022” показала неймовірну сукню українського дизайнера (ФОТО) 5
Українка на “Міс Всесвіт-2022” показала неймовірну сукню українського дизайнера (ФОТО) 9

«Ми у FROLOV вважаємо дуже важливим не тільки допомагати армії та всім постраждалим від терористичних дій росії, але і знаходити в собі сили продовжувати свою звичну діяльність, аби використовувати будь-які можливості комунікувати зі світом і розповідати про нашу боротьбу під час війни.
Для нас було важливо, аби дизайн нашої сукні став меседжем на майданчику MISS UNIVERSE. Тому для Вікторії ми створили вечірній образ у чорному кольорі, адже на даний момент ми продовжуємо боротися, і кожного дня наша країна несе жахливі втрати.

Але також ми вирішили прикрасити чорну сукню нашим знаковим серцем, вишитими вручну кристалами жовтого та блакитного кольорів, а також безліччю білих кристалів по всій сукні, як символ вдячності мільярдам людей, які зараз підтримують Україну по всьому світу.
Тому що тільки разом і з такою підтримкою ми можемо перемогти ворога. А шовковий шлейф-прапор – це символ квітучого майбутнього України, нашої незалежності та якнайшвидшої перемоги».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube