Рашисти можуть підірвати декілька храмів на Донеччині – сценарій “перемир’я”


22:5805.01.2023

За даними двох HUMINT-джерел InformNapalm, наближених до бойовиків “днр”, є висока вірогідність, що декілька православних храмів Донецька та інших населених пунктів на окупованих рашистами територіях можуть бути заміновані та підірвані в час святкової ранкової служби 7 січня, щоб зняти пропагандиські сюжети для внутрішньої російської аудиторії й таким чином ініціювати інформаційний привід для нової хвилі мобілізації.

Інформація була отримана 4 та 5 січня, але ми намагались зібрати додаткові дані. Вважаємо, що публічна заява путіна щодо намірів оголосити “режим припинення вогню”, яка з’явилась у другій половині дня, може бути непрямим свідченням інформаційної підготовки до вказаного терористичного акту в дусі вже звичних для рф операцій “під чужим прапором”.

Як вказує одне з джерел, на місцях підриву храмів в сюжетах для пропаганди рашисти планують зняти уламки Хаймарс, привезені з інших місць вибухів.

У нас залишається дуже мало часу, щоб зібрати додаткові свідчення, тому ми оприлюднюємо ці неповні дані з надією, що задум рашистів буде зірваний внаслідок розголосу.

Наразі ми не маємо даних про конкретні місця замінування, тому закликаємо всіх мирних мешканців окупованих територій утриматись від відвідування храмів, щоб не стати жертвою російської кривавої провокації. Святкуйте Різдво вдома з рідними і оминайте місця скупчення людей.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube