Що насправді означає путінське перемир’я? Є загроза масованого обстрілу


06:0606.01.2023

Військові експерти звертають увагу на те, що Путін, оголосивши так зване “різдвяне перемир’я”, наказав припинити вогонь 6 січня від 12.00. З’явились припущення, що, починаючи від ранку росіяни можуть здійснювати масований обстріл, припинити його опівдні, а потім, коли ЗСУ відкриють вогонь у відповідь, звинуватити Україну в обстрілах.

Таку думку висловив в коментарі ТСН.ua військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко. 

“Ми ж кажемо про росіян. Вони можуть розпочати масований удар, а потім заявити, що триває перемир’я. Можуть зробити це для того, щоб не було відповіді. Все це, на мій погляд, насамперед провокація. Ніякого перемир’я не повинно бути”, – говорить він.

Крім цього, Коваленко прокоментував інформаційний вкид про те, що перемир’я оголошено, начебто, через те, що до окупованого Донецька хоче приїхати Путін. Такі повідомлення сьогодні з’явились в деяких Telegram-каналах. 

“Дуже дивна інформація. Путін ще той наляканий щур”, – сказав Коваленко, підкреслюючи, що такий візит практично неможливий.

Нагадаємо, як ми повідомляли, після заклику Гундяєва оголосити мир в Україні на півтори доби, Путін доручив Шойгу забезпечити різдвяне перемир’я.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube