У Великій Британії встановили членоголового путіна – щоб було в кого яйцями кидати (ФОТО)


23:0016.12.2022

У селі Белл-Енд англійського графства Вустершир група місцевих жителів встановила статую президента Росії Владіміра Путіна золотого кольору з головою у вигляді пеніса на знак протесту проти повномасштабного російського вторгнення в Україну. За ясної погоди він виглядає особливо правильно – жовтий на фоні блакитного неба.

Про пише  The Independent.

Статуя була встановлена в четвер поряд із дорожнім знаком у центрі села. Мешканцям села та перехожим роздавали яйця, які можна було кинути в російського президента.

У Великій Британії встановили членоголового путіна - щоб було в кого яйцями кидати (ФОТО) 1
У Великій Британії встановили членоголового путіна - щоб було в кого яйцями кидати (ФОТО) 7
У Великій Британії встановили членоголового путіна - щоб було в кого яйцями кидати (ФОТО) 3
У Великій Британії встановили членоголового путіна - щоб було в кого яйцями кидати (ФОТО) 8
У Великій Британії встановили членоголового путіна - щоб було в кого яйцями кидати (ФОТО) 5
У Великій Британії встановили членоголового путіна - щоб було в кого яйцями кидати (ФОТО) 9

Крім того, Путіну дали звання Bellend of the Year, де слово Bellend обігрує назву села і є співзвучним із англійським перекладом виразу “головка члена”.

“Мені потрібно було нагородити когось нагородою “Bellend of the Year”, і я подумав, що є одна людина, яка цього року всюди вважається bellend – і це Владімір Путін. Статую можна було закидати яйцями, і люди охоче і з задоволенням це робили”, – розповів організатор акції, що побажав лишитись невідомим.

Він додав, що планує з групою однодумців створити та продавати мініатюрні копії статуї Путіна з головою-членом, щоб зібрати кошти для благодійного фонду на підтримку українських біженців.

“За рік я бачив руйнування, які сталися в Україні, і як багато людей були змушені покинути свої домівки в результаті війни. Тому я подумав: “Я справді хочу допомогти, я хочу зробити свій внесок і я хочу спробувати зібрати трохи грошей, щоб допомогти цим людям”, – зазначив організатор.

Нагадаємо, у столиці Чехії встановили скульптуру гобліна на газовій трубі з обличчям путіна – потім її продадуть, щоб зібрати гроші для України.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube