Завербований Пригожиним зек втік з фронту і напав на поліцейських під Ростовом


11:5207.12.2022

У Ростовській області затримали чоловіка, який напередодні обстріляв поліцейських у Новошахтинську, повідомив губернатор Василь Голубєв. Telegram-канал Baza стверджує, що це боєць ПВК Вагнера, він дезертирував із поля бою в Україні.

7 грудня ЗМІ повідомили, що в Новошахтинську, який розташований за 20 км від кордону з Україною, невідомий у камуфляжі та балаклаві стріляв із кулемета в поліцейських, які прочісували місцевість у пошуках зниклої жінки. У результаті 27-річний сержант був поранений, його госпіталізували. Telegram-канали писали, що це був дезертир.

“Злочинця затримано. У результаті злагоджених оперативно-розшукових дій його виявили в порожній будівлі під Новошахтинськом. Проводяться слідчі дії”, – повідомив Голубєв.

Baza пише, що затриманий – 38-річний боєць ПВК Вагнера Павло Ніколін. Він відбував термін в уфимській ВК-4, коли його завербували на війну в Україні. 24 листопада Ніколін воювати передумав і втік.

“Його шукали близько доби і знайшли в покинутій свинофермі. Під час затримання Ніколін намагався чинити опір”, – стверджує канал.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube