Лукашенко зібрав силовиків для обговорення заходів щодо захисту Білорусі


13:5401.12.2022

Лукашенко заявив, що “західні держави продовжують нарощувати військовий потенціал своїх збройних сил” біля Білорусі.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко 1 грудня зібрав силовий блок для обговорення додаткових заходів щодо захисту й оборони країни. Про це повідомляє БелТА, пише Кореспондент.

“Всіма силовими відомствами помічено зростання кількості провокацій поблизу державного кордону. Україна під будь-яким приводом, швидше за все, намагається втягнути війська держав – членів НАТО у конфлікт. Все це підтверджується недавнім падінням ракети на територію Польщі”, – заявив Лукашенко.

За його словами, з боку білоруської опозиції нібито чимдалі частіше звучать “заклики до захоплення влади силовим шляхом і вчинення терористичних актів на території Білорусі”.

Лукашенко також заявив, що “західні держави продовжують нарощувати військовий потенціал своїх збройних сил” біля Білорусі.

Він зазначив, що поки що йому нібито “вдається стримувати ймовірного противника від застосування військової сили проти Білорусі”, але при цьому потрібно “постійно відстежувати, бачити і не пропустити ознаки, які вкажуть на безпосередню підготовку до агресії проти Білорусі”.

Читайте: Вбивство Макея було показово-демонстративним і спрямованим на зрив сепаратних переговорів Лукашенка із Заходом і Китаєм. Вісті з Кремля



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube