Українці можуть оформити паспорт у ще одному польському місті


13:3501.12.2022

Відсьогодні громадяни України можуть оформити паспорт, страхування та обміняти водійське посвідчення у польському місті Вроцлав. Раніше послугу зробили доступною у Варшаві, Гданську та Кракові. Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ, передає УНН.

“Державна міграційна служба України розширює роботу мережі відокремленого підрозділу ДП “Документ” у Польщі, тим самим полегшуючи життя українців за кордоном. Тож тепер кожен охочий зможе легко оформити паспортні документи у ще одному польському місті – до Варшави, Кракова та Гданську приєднався ще і Вроцлав”, ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, до відкриття стаціонарного центру ДП “Документ” у Вроцлаві працюватиме мобільний комплекс – мікроавтобус білого кольору із символікою “Паспортний сервіс”. Там українці можуть отримати такі послуги:

• закордонний паспорт та ID-картку або одночасно обидва документи;

• обміняти водійське посвідчення;

• оформити страхування.

Мобільний комплекс працюватиме з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 за адресою Marino Shopping Center, Paprotna 7, 51-117 Wrocław.

Оплата послуг здійснюється на місці за допомогою онлайн-сервісу. Для цього необхідно мати при собі смартфон та реквізити банківської картки.

Читайте: У Польщі викрили фірму, яка “заробляла” на завищеній кількості українських біженців



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube