Porsche відтворили авто з мультфільму “Тачки”, щоб допомогти біженцям із України (ФОТО)


08:3114.08.2022

Нова спецверсія Porsche 911 присвячена мультфільму “Тачки” та його персонажу Саллі. Спорткар продадуть на благодійному аукціоні, а отримані кошти направлять на допомогу українським біженцям.

Porsche 911 отримав новий ексклюзивний варіант. Його створили в співпраці з авторами культового мультфільму “Тачки” з компанії Pixar.

Про це повідомляє пресслужба німецької марки, передає Фокус.

Porsche відтворили в реальному житті головну героїню мультфільму Саллі, яка була змальована з моделі 911. Спорткар пофарбували в такий же синій колір, і він отримав характерні литі диски в стилі початку 2000-х.

Porsche 911 Sally Special, Porsche 911 Sally, Порше 911 Саллі, авто з мультфільму "Тачки", новий Porsche 911
Автомобіль продадуть на благодійному аукціоніФото: Porsche

Крім того, Porsche 911 Sally Special (саме так назвали версію) отримав спеціальний декор — накладки на пороги, графіку в салоні та логотипи “Тачок” на бічних стеклах.

Антикрило купе прикрасили аерографією, як у Саллі в мультфільмі. Кнопку вибору спортивного режиму перейменували: на ньому красується напис “Kachow!” — фірмова фраза головного персонажа Блискавки МакКвіна.

В основі авто лежить Porsche 911 Carrera GTS
В основі авто лежить Porsche 911 Carrera GTS

Із технічного погляду авто нічим не відрізняється від Porsche 911 Carrera GTS. Воно оснащене 3,0-літровим 480-сильним турбомотором і 6-ступінчастою механічною КПП. Розгін до 100 км/год займає 4,1 секунди, а максимальна швидкість становить 311 км/год.

Новий Porsche 911 Sally Special виставлять на благодійний аукціон RM Sotheby’s, а в комплекті з авто йде дорогий годинник. Виручені кошти спрямують на допомогу біженцям із України, а також дівчатам із неблагополучних сімей у США та Канаді.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube