Сьогоднішній обстріл Березнегуватого на Миколаївщині – внаслідок руйнування будинку загинула людина


08:4014.08.2022

Протягом доби рятувальники ліквідували одну пожежу та через потрапляння боєприпасів та їх уламків – наслідки руйнування житлового будинку на території Миколаївської області.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

13 серпня о 20:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, автомобіля ГАЗ 3302, за межами с. Прибужани Прибужанівської територіальної громади Вознесенського району. О 21:02 відділення місцевої пожежної охорони “Мартинівка” ліквідувало пожежу на площі 4 кв. м. Причини займання встановлюється.

14 серпня внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів зруйновано одноповерховий житловий будинок у смт Березнегувате Березнегуватської територіальної громади Баштанського району. Для проведення аварійно-рятувальних робіт та деблокування тіла загиблого залучалось пожежно-рятувальне відділення 9 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

З початку російської агресії піротехнічна група ГУ ДСНС 3703 рази залучалась для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3084 боєприпасів. 13 серпня здійснено 3 виїзди.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині за позаминулу добу вигоріло 1 га лісу і 4 га відкритих територій (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube