На Миколаївщині за добу вигоріло 1 га лісу і 4 га відкритих територій (ФОТО)


08:3113.08.2022

За добу рятувальники Миколаївщини ліквідували 4 пожежі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

13 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вул. Торговій м. Нова Одеса Новоодеської територіальної громади Миколаївського району. На місце направлено відділення 21 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Прибувши на місце рятувальники з’ясували, що вогнем охоплено гараж на території приватного домоволодіння. Пожежу на площі 3 кв. м ліквідовано.

12 серпня через підпал вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу хвойного настилу та лісових насаджень на території Балабанівського лісового господарства на площі 1 га.

Також рятувальники 8 та 22 ДПРЧ ліквідували дві пожежі сухої трави та чагарників на відкритій території Миколаївського району. Пожежі виникли у с. Попільне Березнегуватської територіальної громади та с. Дмитрівка Куцурубської ТГ. Загальна площа пожеж склала 4 га.

12 серпня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення відпрацьовано 6 повідомлень про виявлення на території області вибухонебезпечних предметів, вилучено 5 боєприпасів.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині знешкодили російські реактивний снаряд НУРС-8 та ракету для «Фаготу» (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube