Сьогодні у Польщі зустрінуться Туск і Шмигаль: говоритимуть про ситуацію на українсько-польському кордоні і сільське господарство


10:2528.03.2024

У четвер, 28 березня, у Варшаві відбудуться польсько-українські міжурядові консультації за участю прем’єр-міністрів Дональда Туска та Дениса Шмигаля та міністрів обох урядів.

Переговори стосуватимуться сільського господарства, ситуації на польсько-українському кордоні та підтримки України.

Про це пише «Польське Радіо», передає Інше ТВ.

Як повідомив прем’єр-міністр Дональд Туск, у четвер у Варшаві відбудуться широкі польсько-українські міжурядові консультації. Прем’єр-міністри та делегації зустрінуться в Канцелярії прем’єр-міністра. Уже в середу у Варшаві відбулася зустріч міністра сільського господарства Польщі Чеслава Сєкєрського та міністра сільського господарства України Миколи Сольського.

Зустріч у четвер, ймовірно, включатиме розмови не лише про ситуацію в сільському господарстві та на польсько-українському кордоні, а й про спільне виробництво боєприпасів, енергетику, передачу енергії та культуру.

У вівторок в ефірі Studio PAP заступник міністра закордонних справ Анджей Шейна повідомив, що також можуть обговорюватися питання інтеграції та історичні питання.

Як повідомляло Інше ТВ, Польща завозить з Білорусі підсанкційну деревину нібито з Казахстану за фальшивими документами



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube