Пригожин хоче балотуватися на виборах президента РФ – ISW


08:1229.03.2023

Засновник ПВК «Вагнера» Євгєній Пригожин намагається представити себе у російських медіа як майбутнього претендента на пост президента Росії.

Таких висновків дійшли аналітики Інституту вивчення війни (ISW), про що вони вказують у своєму звіті за 28 березня, пише ZN.ua.

Зокрема аналітики ISW зауважили, що власне агентство новин Пригожина опублікувало інтерв’ю, яке він дав російським журналістам Russia Today, РІА Новини та Федерального агентства новин 14 березня.

«Це інтерв’ю заслуговує на увагу своїм унікальним форматом – під час інтерв’ю Пригожин, здавалося, імітував те, як президент Росії Владімір Путін знімає свої хореографічно оформлені публічні зустрічі, або щоб тихо висміяти Путіна, або тонко припустити, що Пригожин міг би стати президентом Росії, як Путін. Хореографія та постановка інтерв’ю Пригожина поміщає в кадр камери за столом навпроти його аудиторії так само, як це зазвичай відбувається під час відеозйомки зустрічей і фотосесій Путіна», – йдеться у звіті ISW

Аналітики зазначають, що цей стиль фільму незвичайний для Пригожина, оскільки його публічні відеозаяви зазвичай не використовують такий стерильний формат. Він зазвичай воліє знімати себе широкими кадрами на полях битв або в динамічних, але постановочних відео, які прагнуть здаватися відвертими та суворими.

«Пригожин може спробувати спародіювати кінематографічний стиль Путіна в рамках більшої кампанії тролінгу з метою нападу на Кремль або провести мовчазні паралелі між Пригожиним і офісом російського президента», – йдеться також у звіті.

Раніше він уже натякав, що може замінити Путіна, а також зробив саркастичну заяву про те, що балотуватиметься на пост президента України в 2024 році. Також він уже не соромиться прямо критикувати адміністрацію Путіна. 

Як повідомляло Інше ТВ, В мережу злили розмову продюсера Пригожина з російським бізнесменом-екссенатором. Що в РФ насправді думають про владу і війну (АУДІО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube