В мережу злили розмову продюсера Пригожина з російським бізнесменом-екссенатором. Що в РФ насправді думають про владу і війну (АУДІО)


13:4326.03.2023

В мережі опублікована розмова російського продюсера, чоловіка Валерії Йосипа Пригожина з російським бізнесменом азербайджанського походження, екссенатором, мільярдером Фархадом Ахмедовим.

За даними ЗМІ, розмова відбулася близько 1,5-2,5 місяця том. У ній продюсер називає оточення Путіна “кінченими тварюками”, які поводяться “як боги”. “Якщо чесно, то звичайно ж, вони злочинці, блядь, ще які, вони злочинці. Вони програли “Кварталу 95″, блядь. Він [Путін] сам себе в це загнав”.

“Ситуацію вони просрали, країну вони просрали, – каже, як стверджується, Ахмедов. – Коли важка ситуація, вони всі проявили, що вони нікчемні, недієздатні, нерозумні. Президент за все це відповість. За все. Із нього спитають. Вони нас проебали, наших дітей, їхнє майбутнє, їхню долю. 22 роки. Країну можна було. За 30 років Дубай побудували. Можна було б країну зробити. Пустушка. Закомплексований і цей, і другий. Ліліпути, блядь. Недорослі. Скільки невинних людей там страждає? Скільки крові пролито, блядь? Брат на брата, блядь. За що?! Жили собі чудово. Неосвоєні краї, землі у нас по всій Росії 86 суб’єктів. Бери і роби: створи умови. Нехай народ працює, заробляє, живе, процвітає. Ні, блядь, нам загроза зовнішня!”.

На його думку, “це надовго”: “Він назад не піде, вперед не може. Фашизм буде, буде військова диктатура, ось побачиш. Поховав весь російський народ, блядь, і надовго. Коли ми від цього відмиємося? Я не знаю, як її [війну] можна виграти”.

Також співрозмовники обговорили санкції: Пригожин сказав, що не став продавати нерухомість ні в Лондоні, ні в Швейцарії, тому що “забрати нерухомість буде складно”. Ахмедов, зі свого боку, поскаржився на заблокований через санкції “човен”, і порадив Пригожину “все продати”.

Після того, як запис розмови набув розголосу, Пригожин заявив, що запис “фальшивий”. “Сьогоднішні технології, нейромережі, дають змогу підробити не тільки голос, а й бесіду”, – заявив він в Instagram.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube