Миколаївські гвардійці відзначили професійне свято – День Національної гвардії України (ФОТО)


13:4326.03.2023

Сьогодні, 26 березня, військовослужбовці 19-го Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України приймали вітання з нагоди 9-ї річниці заснування Національної гвардії України.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці 19-го Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України, передає Інше ТВ.

До особового складу звернувся командир військової частини 3039 полковник Сергій Вакуленко. «У цей святковий день ми пишаємося кожним гвардійцем. Своєю щоденною службою ви доводите, що здатні захистити державу і прийти на допомогу нашим громадянам. Також хотілось би подякувати за підтримку усіх ветеранів, волонтерів, членам сімей військовослужбовців. А особовому складу побажати професійної наснаги, вагомих здобутків, невичерпної енергії. Вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя”, – сказав він.

Кращі військовослужбовці були заохочення подяками, почесними грамотами та нагородами від командування, керівництва області та міста, а також Головного управління Національної поліції в Миколаївській області. Приємною несподіванкою було отримання машини для зміцнення технічної спроможності спецпризначенців при виконанні бойових завдань.

Тож військовослужбовці 19-го Миколаївського полку охорони громадського порядку кожного дня докладають безліч зусиль заради спокою громадян та гідно несуть бойову службу, аби підтримувати правопорядок у рідному місті і спокою рідної держави.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗСУ ліквідували вже 170 550 росіян, що напали на Україну



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube