Ганна Замазєєва склала повноваження голови Миколаївської облради. Її обов’язки виконуватиме обраний 1-й заступник голови Антон Табунщик (ФОТО)


14:0316.03.2023

Під час позачергової сесії Миколаївської обласної ради VIII-го скликання сьогодні, 16 березня, в офлайн-форматі, шляхом таємного голосування, депутати обрали першого заступника голови обласної ради.

Ним став депутат обласної ради від фракції «Слуга Народу» Антон Табунщик.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Миколаївської облради, передає Інше ТВ.

Відтепер він виконуватиме обов’язки голови обласної ради, оскільки голова облради Ганна Замазєєва склала повноваження під час цієї ж позачергової сесії у зв’язку з її призначенням на посаду голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Усього на засіданні позачергової сесії були присутні 43 депутати. За обрання кандидатури Антона Табунщика свої голоси віддали 41 голосів. 1 депутат проголосував проти.

Табунщик Антон Вікторович закінчив Миколаївську державну аграрну академію за спеціальністю «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію економіста з бухгалтерського обліку та фінансів. Понад 15 років працював у фінансових установах, 7 з яких – на керівних посадах. З 2020 року – депутат Миколаївської обласної ради VIII-го скликання від партії «Слуга Народу», секретар постійної комісії з питань науки і освіти, інновацій, молоді, сім’ї і спорту, культури та духовності. Також займав посаду начальника відділу бюджету та аналізу обласних програм в Миколаївській обласній раді.

Як повідомляло Інше ТВ, 9 березня на сесії облради голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва проінформувала депутатів про те, що підписала розпорядження про звільнення з посади першого заступника Володимира Фроленка згідно з приписом Національного агентства з питань запобігання корупції відповідно до абзацу шостому частини другої статті 58 Закону України «Про запобігання корупції».

А 10 березня Кабмін призначив Ганну Замазєєву головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube