Данілов про події на брянщині: у рф розгортається рух російських антифашистів-ополченців


20:4402.03.2023

Секретар Ради національної системи і оборони Олексій Данілов прокоментував ситуацію у російській брянщині, заявивши, що в рф розгортається рух російських антифашистів-ополченців, передає Данілов про події на брянщині: у рф розгортається рух російських антифашистів-ополченців.

Цитата

“На рф розгортається рух російських антифашистів-ополченців. Загальновідомо, що БПЛА, БТР та іншу військову техніку можна спокійно купити в московських військторгах. Гасло: “ДРГ, деколонизация российского государства”, брянськ, 2023”, – написав він у своєму Twitter.

Контекст

Російські ЗМІ повідомили, що у брянській області відбулося зіткнення з нібито “українськими диверсантами”.

За попередніми даними російських соцмереж, “група з 50 озброєних людей із жовтими пов’язками зайшла на територію селища сушани брянської області, та взяла у заручники частину жителів. Одні змогли втекти, інші закрилися у своїх будинках”.

Також повідомлялося, що у заручниках нібито “перебувають, як мінімум, чоловік, жінка та двоє дітей”.
Окрім цього, російські медіа заявили, що у прикордонному селищі сушани “триває бій, чути вибухи”.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що історія з українськими ДРГ в рф – абсолютно свідома провокація, в умовах, коли “росія хоче налякати своїх”, а тим часом партизанський рух в рф стає сильнішим.

Читайте: Класична провокація. В росії заявили про «українську ДРГ» в Брянській області, в ОП вважають, що країна-агресор так хоче виправдати напад на Україну



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube