Класична провокація. В росії заявили про «українську ДРГ» в Брянській області, в ОП вважають, що країна-агресор так хоче виправдати напад на Україну


14:3302.03.2023

Губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз заявив про нібито проникнення української диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) на територію регіону. Вона нібито обстріляла автомобіль.

Про це Богомаз написав у своєму Telegram-каналі в четвер, 2 березня, передають «Українські Новини».

За його словами, українські диверсанти нібито увійшли на територію Брянської області в районі населеного пункту Любечани.

Богомаз звинуватив “диверсантів” в обстрілі автомобіля, що проїжджав повз. Нібито через це загинув місцевий житель та була поранена 10-річна дитина.

Губернатор заявив, що російські військові вживають усіх заходів для ліквідації нібито українських диверсантів.

Раніше сьогодні Богомаз також заявив, що українські військові нібито атакували населений пункт Сушани, внаслідок чого загорівся будинок.

Радник керівника Офісу президента Михайло подоляк назвав інформацію про начебто проникнення української диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) на територію російської Брянської області класичною та абсолютно свідомою провокацією.

Про це він написав у своєму Twitter.

“Історія про українські ДРГ в РФ – це класична провокація. Абсолютно свідома. Росія хоче налякати своїх, щоб за рік війни бодай якось виправдати напад на іншу країну та зростаючу бідність. Тим часом партизанський рух в Рф стає сильнішим та агресивнішим. Бійтеся своїх партизанів…” – написав Подоляк.

Як повідомляло Інше ТВ, Росія має намір використати персонал МАГАТЕ на Запорізькій АЕС, щоб примусити міжнародну спільноту визнати російське право власності на станцію



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube