Непідтримка України «зробить світ значно небезпечнішим й коштуватиме значно дорожче, як з точки зору людських життів, так і грошей» – МЗС Британії


20:4622.01.2023

Міжнародна спільнота мусить підтримувати Україну у війні з росією до української перемоги, аби не заохочувати інших потенційних агресорів.

Як передає Укрінформ, таку думку в інтерв’ю телеканалу CBC висловив міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі.

“Ми пообіцяли підтримувати українців, поки вони не захистять успішно свою батьківщину від спроби російського вторгнення. Якщо ми не зробимо цього, то буде сигнал усім потенційним агресорам будь-де у світі, що у нас немає терпіння, стратегічної витривалості, аби дотримуватися слова доти, доки роботу не буде виконано”, – сказав Клеверлі.

Він наголосив, що “це зробить світ значно небезпечнішим й коштуватиме значно дорожче, як з точки зору людських життів, так і грошей”. “Тож морально та економічно правильно – підтримувати Україну, поки вона не захистить себе від спроби вторгнення, і це може означати посилення підтримки”, – зазначив міністр.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні Володимир Зеленський зустрівся з Борисом Джонсоном (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube