Мер Миколаєва про можливість балотування на наступний строк: «Якщо люди будуть вважати, що потрібен Сєнкевич місту, я буду працювати»


21:1522.01.2023

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, скоріш за все, буде балотуватися на наступний строк.

І його конкурентом буде Віталій Кім, якщо чинний очільник Миколаївської ОВА вирішить позмагатися за крісло міського голови.

Про це в інтерв’ю «У ЛІЖКУ» розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Я і цього разу, якщо б бачив серед своїх конкурентів людей, які можуть зробити краще за мене те, що я роблю, я би, мабуть, і не пішов би балотуватися. Бо це важка робота. Я не бачу своєї сім’ї, я постійно на нервах, в 40 років я виглядаю, як 55-річний мужик… На мою посаду обирають люди. Якщо люди будуть вважати, що потрібен Сєнкевич місту, я буду працювати. Якщо ні, я знайду себе в бізнесі. Мене насправді не цікавить оця вся історія з міністерствами, народним депутатством і так далі. Але в будь якому разі – час покаже, – так відповів Олександр Сєнкевич на запитання ведучої щодо можливості балотування на наступний строк.     

Ведуча програми Марічка Довбенко також задала питання Олександру Сєнкевичу щодо його відносин з начальником Миколаївської ОВА Віталієм Кімом. Мер відповів, що конкуренції між ним та Віталієм Кімом немає. Але вона може з’явитися.

«Якщо він піде на вибори міського голови, тоді ми з ним будемо конкурувати. Я на голову ОДА точно не планую, мені це не цікаво», – сказав Олександр Сєнкевич.

Як повідомляло Інше ТВ, «Війна – це привід для переосмислення» – мер Миколаєва «У ЛІЖКУ»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube