Про красиву жінку, яка знається на сексі та діамантах. В МЗС запевняють, що новий український посол в Болгарії має необхідну кваліфікацію для дипслужби


23:0226.12.2022

Як повідомляло Інше ТВ, Послом України в Болгарії стала красива жінка – знається на сексі і діамантах. Це все (ФОТО).

Однак Міністерство закордонних справ стверджує, що Олеся Ілащук, нещодавно призначена указом президента послом України в Болгарії, має необхідну кваліфікацію для проходження дипломатичної служби.

Як пише “Європейська правда“, про це йдеться в коментарі пресслужби МЗС України, поширеному в понеділок.

“За наявною в МЗС інформацією, вона (Ілащук) отримала диплом з відзнакою за спеціальністю “Країнознавство” кафедри міжнародних відносин факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Має кваліфікацію спеціалістки з міжнародних відносин, перекладачки. Вільно володіє англійською мовою”, – зазначається в коментарі.

Також в МЗС додають, що після оцінки кандидатури Ілащук уряд Болгарії “без зволікань” надав їй агреман, “не маючи жодних застережень щодо її роботи в Болгарії”.

“Призначення на посади послів некадрових дипломатів є звичайною міжнародною практикою. В Україні за останні два роки усі некадрові дипломати, які були призначені на посади Послів, демонструють гідні результати роботи. Лише за ними, а не інтерпретаціями та образами, і варто судити про роботу посла за кордоном”, – підсумували у відомстві.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube