В Москві ширяться чутки. “Ви програли”, – сказав генерал Путіну (ВІДЕО)


21:5809.09.2022

Декілька днів назад ми повідомляли, що Путіна вперше послали при свідках – “відзначився” генерал, не тверезий, але фронтовий. Але це знову відбулося, і черговий генерал кинув в лице Путіну звинувачення “Ви програли”. І цей генерал був тверезим.

Принаймні це стверджує Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

В Москві ширяться чутки. "Ви програли", - сказав генерал Путіну (ВІДЕО) 1
В Москві ширяться чутки. "Ви програли", - сказав генерал Путіну (ВІДЕО) 7
В Москві ширяться чутки. "Ви програли", - сказав генерал Путіну (ВІДЕО) 3
В Москві ширяться чутки. "Ви програли", - сказав генерал Путіну (ВІДЕО) 8
В Москві ширяться чутки. "Ви програли", - сказав генерал Путіну (ВІДЕО) 5
В Москві ширяться чутки. "Ви програли", - сказав генерал Путіну (ВІДЕО) 9

-Учора відбулася знаменна подія, можливо навіть епохальна, а сама людина, винуватець події та її слова, вимовлені вчора, мають усі шанси увійти до підручників історії. Ми повідомляли, що президент Росії Володимир Путін готується провести нараду з керівництвом силового і військового блоку за участю директора СЗР Сергія Наришкіна. Приводом стала доповідь президенту за лінією СЗР, у якій ідеться про те, що у військово-політичному керівництві США ухвалено чітке рішення про необхідність нанесення військової поразки Росії в Україні.
Учора в режимі відеозв’язку Путін провів цю нараду, в якій узяли участь секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев, директор ФСБ Олександр Бортніков, керівник однієї зі служб ФСБ, заступник директора ФСБ, по два представники міністерства оборони РФ і Генерального штабу Збройних сил РФ і директор СЗР Сергій Наришкін. На початку наради Путін зачитав отриману доповідь і запропонував учасникам наради висловити свої думки щодо перспектив розвитку подій у світлі викладеної інформації, зважаючи на те, що вона правильна.
Першим Путін надав слово Миколі Патрушеву, але той запропонував передати слово представникам Генерального штабу, щоб вони висловили свої позиції з огляду на ситуацію на фронті, що склалася на цей момент часу.

Путін передав слово представнику керівництва Генштабу, який буквально кількома словами висловив упевненість у тому, що інформація, викладена в доповіді, відповідає планам США, після чого сказав, що в наших військ немає більше можливостей для наступу, а скоро не буде можливості для оборони, а далі резюмував фразою: “Ви програли, Володимире Володимировичу!”. Після чого замовк, а через шок учасників наради, які були щиро вражені зухвалістю генерала, повисла довга пауза, яку перервав Патрушев, поставивши запитання “Як ви розмовляєте з верховним головнокомандувачем?”

На що генерал почав було відповідати потоком нових не менш різких висловлювань і його поквапилися відключити від ефіру.
Путін поцікавився, чи є це позицією Генерального штабу і міністерства оборони, і одразу отримав запевнення, що це в жодному разі не є позицією керівництва ні Генштабу, ні міністерства оборони, а просто ймовірний зрив людини, яка не хоче брати на себе відповідальність за провальні дії на фронті. Опісля нарада тривала не більше ніж півгодини, протягом яких президент похмуро мовчав, а решта витискали з себе слова стриманого оптимізму.
Коли Патрушев перейшов до обговорення ситуації в прикордонних з Україною областях, доповівши про проблеми в Бєлгородській області, де, за словами Патрушева, внаслідок диверсії частина міста залишилася без електрики та водопостачання, Путін перервав доповідь, сказавши: “На х…й ви мені про Бєлгород зараз розповідаєте? Там взагалі практично одні українці живуть. Вони там своїх мочать. У нас проблем і без цього вище голови. Досить. ” Після чого завершив нараду.
Це вже другий інцидент за останні кілька днів із представниками військового командування, які висловлюють невдоволення президенту в очі, і якщо перший випадок можна було списати на п’яну витівку, то вчора це було явне бажання висловити претензію президенту в очі. Військове керівництво прекрасно розуміє, що їх зроблять крайніми за поразку у війні, яку розв’язав Путін, і тому варто чекати подальшого невдоволення в колах керівництва військового блоку, яких президент просто зобов’язаний зробити “цапами-відбувайлами”, – скаано в повідомленні.

Цю інформацію підтверджує і російський історик, філософ, політичний оглядач Валерій Соловей. Він, до речі, стверджує, що Путін дав дозвіл на ведення переговорів з Заходом щодо України і готовий відмовитись від всіх захоплених територій і Донбасу, але не від Криму.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube