У Миколаєві за посередництва UNICEF відкрили Молодіжний центр (ФОТО)


11:0324.05.2024

У четвер, 23 травня, за фінансової підтримки Миколаївської міської ради та представництва дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні, у співпраці з імплементуючим партнером громадською організацією «Потрібні тут» та за підтримки уряду Японії, у Миколаєві відбулося урочисте відкриття Молодіжного центру.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

За словами голови представництва ЮНІСЕФ в Україні Муніра Мамедзаде, цей ультрасучасний та мультифункціональний майданчик створений задля підтримки комунікації та самореалізації молоді, покращення лідерських якостей та розвитку творчості.

Своєю чергою Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич розповів присутнім про процес створення простору, а також про подальші плани його масштабування.

Також у межах заходу було оглянуто різні локації простору, зокрема й зону коворкінгу, створену для учасників інноваційної програми Upshift, яка реалізується в Миколаївській області за підтримки Unicef та імплементуючого партнеру ГО «Потрібні тут». Команди, які вже стали частиною Upshift, поділилися з присутніми своїми напрацюваннями та ідеями, щодо вирішення проблем, з якими частіше за все стикається молодь у громадах.

Як повідомляло Інше ТВ, За підтримки UNDP та ЄС на Миколаївщині відкрили перший модульний ЦНАП (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube