За підтримки UNDP та ЄС на Миколаївщині відкрили перший модульний ЦНАП (ФОТО)


18:1122.05.2024

У середу, 22 травня, у рамках проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», який реалізовується Програмою Розвитку Організації Об‘єднаних Націй (UNDP) в Україні та Європейським Союзом у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, у м. Вознесенськ відбулося урочисте відкриття нового модульного центру надання адміністративних послуг.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

«На сьогодні побудова модульного ЦНАПу у нашому місті дозволяє надавати понад 400 видів адміністративних послуг в одній будівлі. Крім того, це дало нам можливість збільшити штат працівників установи», – сказав Вознесенський міський голова Євген Величко.

За словами начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, потреба у відкритті ЦНАПів є ще у 15 громадах області. Облвійськадміністрацією вже надано перелік цих громад ПРООН з розподілом на постійні та мобільні ЦНАПи, які дозволять вирішити проблему доступу населення до адміністративних послуг у найвіддаленіших населених пунктах.

Своєю чергою програмна координаторка UNDP в Україні Олена Рудич наголосила на тому, що ця ініціатива буде розширюватися й надалі. Зокрема, встановлення подібних ЦНАПів в найближчій перспективі заплановано у м. Снігурівка, м. Баштанка та Шевченківській громаді.

Вона також передала Миколаївській ОВА сертифікат на 350 ліцензій Системи електронного документообігу та автоматизації бізнес-процесів Megapolis.DocNet. Ліцензії надані з метою підтримки та розвитку інфраструктури електронного урядування Миколаївської області. Крім того, вони сприяють підвищенню ефективності управлінських процесів, забезпеченню прозорості роботи обласної влади та покращенню надання послуг громадянам.

Як повідомляло Інше ТВ, З 20 травня у ЦНАПах Миколаєва військовозобов’язані зможуть оновити свої дані



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube