На Миколаївщині військовий у самоволці напився і забив насмерть знайомого


12:5705.04.2024

Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва Володимиром Лященком розглянуто клопотання про застосування запобіжного заходу 47-річному жителю Баштанського району, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Про це повідомляє пресслужба Центрального районного суду м.Миколаєва.

Відповідно до матеріалів клопотання, підозрюваний, перебуваючи на території домоволодіння в одному з сіл Баштанського району, вживав алкогольні напої зі своїми знайомими. Згодом в нього виник конфлікт з одним з них.

В ході конфлікту чоловік наніс останньому низку ударів руками і ногами в область обличчя та грудної клітини, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді синців та численних переламів ребер, внаслідок яких настала смерть.

В обґрунтування клопотання прокурор зазначив, що підозра є обґрунтованою, існують ризики, передбачені пп 1,3,4,5 ч.1 ст.177 КПК України, запобігти яким можна тільки застосувавши винятковий запобіжний захід. Окрім цього, додав, що підозрюваний є військовослужбовцем, який самовільно залишив військову частину.

Підозрюваний просив суд застосувати запобіжний захід у виді домашнього арешту. Захисник просив відмовити в задоволенні клопотання, вважав ризики необґрунтованими.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя Володимир Лященко постановив застосувати щодо підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Нагадаємо також, що у Миколаєві судять пенсіонера-садиста. Жахливі подробиці злочину



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube