У Миколаєві судять пенсіонера-садиста. Жахливі подробиці злочину


11:1122.02.2024

У Центральному районному суді м.Миколаєва розпочато розгляд обвинувального акту щодо 68-річного місцевого мешканця з правовою кваліфікацією за п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю).

Провадження розглядається колегією суддів у складі Олесі Демінської, Тетяни Фортуни, під головуванням Івана Дірка, повідомила пресслужба Центрального районного суду м.Миколаєва.

Прокурор оголосила обвинувальний акт, відповідно до якого наприкінці серпня 2023 року обвинувачений взяв з собою продукти харчування і пляшку горілки та прийшов до своєї 45-річної знайомої, яка мешкала в одному з садових товариств м.Миколаєва.

Після того, як вони вжили алкоголь, чоловік виявив зникнення 7 000 грн, які були в його кишені.

Він запідозрив у крадіжці свою знайому, яка це заперечувала, внаслідок чого у них виникла сварка.

В подальшому підозрюваний наніс жінці кілька ударів в голову кулаком та дерев’яною ніжкою від стільця, потім зв’язав її, прив’язав до батареї опалення в одній з кімнат будинку та продовжив наносити удари в голову двома ніжками від стільця, які тримав в обох руках.

Згодом, відповідно до обвинувального акту, чоловік пішов до себе додому, взяв там кувалду та прозорий скотч і повернувся на місце злочину. Там він заклеїв рот вже побитій жінці та наніс їй кілька ударів кувалдою по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

Сестра загиблої, яку було визнано потерпілою, оголосила цивільний позов, де просила стягнути з обвинуваченого близько 22 тис гривень в рахунок відшкодування матеріальної шкоди і 50 тис грн – моральної.

Обвинувачений свою провину та цивільний позов визнав в повному обсязі.

Також судом вирішено питання про порядок та обсяг дослідження доказів по справі, зокрема, письмові докази, після чого буде допитано обвинуваченого та потерпілу.

Наразі у засіданні оголошено перерву.

Нагадаємо також, що на Миколаївщині судитимуть нелюда – забив співмешканку до смерті, осиротіли 3 дітей



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube