У Вознесенському районі Миколаївщини оголосили про конкурс на створення офіційної символіки


15:4904.03.2024

З 1 березня 2024 року оголошено конкурс на створення офіційної символіки Вознесенського району Миколаївської області.

Про це повідомляється на офіційному сайті Вознесенської РДА (РВА), передає Інше ТВ.

Рішення про оголошення конкурсу на створення офіційної символіки було прийнято в лютому 2024 року на сесії Вознесенської районної ради. «Метою прийняття рішення є утвердження звичаїв і традицій, збереження історичної та культурної спадщини населених пунктів новоутвореного Вознесенського району Миколаївської області, що утворився шляхом злиття Братського, Веселинівського, Доманівського та Єланецького районів відповідно до постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року №807-IX «Про утворення та ліквідацію районів»», – також мовиться в повідомленні.

Запропоновані варіанти символіки планують обговорити з громадськістю, а підсумки конкурсу хочуть підбити до 30 червня 2024 року.

У конкурсі можуть взяти участь фізичні, юридичні особи, органи місцевого самоврядування. Участь у Конкурсі безкоштовна.

Біль детально про умови конкурсу читайте тут.

Як повідомляло Інше ТВ, у вересні 2023 року  Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич і начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім ініціюють зміну Герба Миколаєва. До них доєднався і народний депутат України Олександр Гайду, і разом вони планують преміювати автора найкращої ідеї 200 тис.грн.

Додамо, що ідею зміни Герба міста Миколаєва підтримав і секретар Дмитро Фалько.

У листопаді 2023 року начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини ММР Юрій Любаров казав, що влада Миколаєва співпрацює з геральдистами, аби розробити правила, за якими буде проведени конкурс на новий Герб міста Миколаєва.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube