Краса врятує світ: у Миколаєві відкрилась фотовиставка жіночих портретів Павла Деменського (ФОТО)


09:4704.03.2024

Ввечері 1 березня в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відкрилась виставка жіночих портретів миколаївського фотографа–ентузіаста Павла Деменського.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці бібліотеки, передає Інше ТВ.

Музи Павла Деменського – зрілі жінки та юні дівчата. Найчастіше автор працює у жанрі «Ню», але полюбляє також портрет та предметне фільмування, пейзажі й репортажі.

Зокрема виставка, яка присвячена усім жінкам світу, складається з 25 жіночих портретів. Кожен з них – окрема, неординарна історія, романтичний або пристрасний танець.

«Я дуже багато спілкуюся і дуже мало фотографую. І поки я не відчуваю жінку, дівчину, поки в нас не настає якесь взаєморозуміння, як чоловіка та жінки, поки ми не починаємо, так би мовити, «танцювати», – я не можу нічого зняти. Коли ми почали танцювати, є, що знімати», – говорить Павло.

Павло Деменський впевнений, що краса врятує світ. Саме тому він фотографує жінок, присвячує їм вірші й наприкінці фотосесії кожній музі цілує ручку. А під час процесу говорить з героїнями про людські стосунки, мрії та втілення задуманого у життя.

Роботи Пабло Інкогніто – під таким псевдо працює Павло Деменський – можна придбати. Частину коштів від реалізації портретів чи донатів фотограф планує передати волонтерам, які допомагають мешканцям деокупованих населених пунктів Миколаївщини та Херсонщини, а також на розвиток дитячого образотворчого мистецтва.

Як повідомляло Інше ТВ, ​​«Під нашим небом»: у Миколаєві відкрилась фотовиставка військовослужбовця ЗСУ Павла Саєнка (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube