У Миколаєві вирішили провести всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу пропозицію реконструкції пологового будинку №3 в перинатальний центр


12:5714.02.2024

Провести відкритий всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію реконструкції пологового будинку №3 в перинатальний центр – таке рішення було прийнято сьогодні, 14 лютого, на засіданні виконкому Миколаївської міськради.

Про це повідомляє Інше ТВ.

Згідно проєкту рішення, замовником Конкурсу визначено департамент архітектури та містобудування Миколаївської міської ради, якому ще треба розробити Програму та умови Конкурсу, а також затвердити склад журі Конкурсу.

Представляючи проект рішення, головний архітектор міста Миколаєва Євген Поляков зауважив, що Миколаїв є майже не єдиним обласним центром, який не має перинатального центру, тому департамент архітектури та містобудування ММР ініціював таке рішення, а УОЗ ММР підтримує, бо вважає таку пропозицію доцільною.

«В цьому році ми проведемо конкурс, в наступному можна зробити робочий проект і потім його реалізовувати, шукати інвестиції на його реалізацію», – сказав Євген Поляков.

Члени виконкому затвердили проект рішення одноголосно.

Як повідомляло Інше ТВ, в січні 2024 року у Миколаєві відкрили поліклінічне відділення міської лікарні №1, яке розташоване в будівлі жіночої консультації №1



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube