Потрібна допомога! Головний редактор газети «Вечерний Николаев» Станіслав Козлов потребує нашої підтримки


10:0616.01.2024

До маленької редакції «Вечірки» постукала біда. У редактора Станіслава Козлова знайшли тяжке онкологічне захворювання. Він сильна людина і, відчуваючи велику підтримку дружини Людмили та всієї сім’ї, прийняв рішення боротися. Але повноцінного державного фінансування при лікуванні цієї хвороби, на жаль, немає, тому колектив редакції звертається до миколаївців з проханням про фінансову допомогу.

Міська громада неодноразово показувала згуртованість у вирішенні проблем, які стосувались підтримки наших кращих громадян. А в тому, що Станіслав Козлов – один з найкращих, немає сумніву. 25 років він працює у газеті «Вечерний Николаев», протягом багатьох років був заступником редактора Володимира Пучкова, з часом став його послідовником, бо, очоливши видання, зберіг та продовжив традиції «Вечірки».

Станіслав відомий в місті як автор численних доброякісних, цікавих публікацій, присвячених Миколаєву, його мешканцям, далекому історичному минулому, важливим подіям, які мали місце в незалежній Україні та сьогоденні. Тобто якоюсь мірою він є співцем миколаївської історії.

Редакторство Станіслава В’ячеславовича припало на тяжкі воєнні роки 2022-2023. Він приклав всіх можливих зусиль, щоби зберегти газету, яку шанують та люблять миколаївці, і згуртувати в нових умовах творчий колектив. Наразі паперова «Вечірка» призупинила свою роботу. Але ми впевнені – це тимчасово.

Отже – врятуймо нашого шановного городянина разом!

Номер картки дружини Козлової Людмили Василівни 5168 7456 1269 2746



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube