Миколаївські тероборонівці: «Фіксік» (ФОТО)


11:5410.12.2023

Найкоштовніший наш скарб – це люди. Люди, які стали на захист нас і нашої землі.

Із зрозумілих причин зараз ми не можемо назвати їх імена – тільки псевдо. Але разом з пресслужбою 123 бригади Тероборони ЗСУ будемо про них розповідати.

«Фіксік»

Миколаївські тероборонівці: «Фіксік» (ФОТО) 1
Миколаївські тероборонівці: «Фіксік» (ФОТО) 5

Військовослужбовець на псевдо «Фіксік» за фахом – водій і автослюсар, і до широкомасштабного вторгнення мав за плечима два строки служби в прикордонних загонах.

У 123 бригаді ТрО «Фіксік» служить вже більше року, а півроку тому перейшов до мінометного підрозділу. Хоча і тут знання та вміння за основним фахом стали в нагоді.

 ««Працювати» часто доводиться під щільним обстрілом московитів. Під час одного такого обстрілу було сильно пошкоджено наш основний автомобіль, довелося під ворожим вогнем нашвидкоруч доводити його до ладу. Я впорався. Того дня мої побратими, зброя, боєприпаси, були врятовані. Побратим Славко казав: «Я вперше бачу такого безстрашного водія, який їздить під обстрілами, і не боїться нічого». Підрозділ потребував досвідченого автомобіліста. Тепер я на посаді водія, і називають мене «Фіксік», тому що все ремонтую. Автомобілі люблять мене, швидко ремонтуються, в критичних ситуаціях не підводять, – каже «Фіксік».

Захисник відмічає, що атмосфера в бригаді братерська завдяки командирам, це також впливає на виконання бойових завдань. І на підрозділ «Фіксика» ніхто не скаржиться – він дуже ефективний.

Однак, крім бойової роботи, миколаївські тероборонівці багато в чому допомагають місцевим мешканцям з прилеглих сіл. «Росіяни нерідко використовують фосфорні боєприпаси, і наші хлопці допомагають гасити пожежі», – каже військовослужбовець.

Мотивація в нас одна – перемогти і повернутися додому, побачити рідних, каже захисник:  

«Що мене підтримує і надихає? Нещодавно був у відпустці, дитина наклеїла свою улюблену черепашку на мій телефон. Щодня дивлюся і згадую.

Миколаївські тероборонівці: «Фіксік» (ФОТО) 3
Миколаївські тероборонівці: «Фіксік» (ФОТО) 6

На моїх зап’ястях декілька саморобних плетених браслетиків: від доні, від сина, дружини, волонтерів.

А про смерть я не думаю, оскільки маю сильних янголів-охоронців – моїх двох маленьких янголят, що чекають на мене вдома з Перемогою!».

Миколаївські тероборонівці: Chester (ФОТО)

Як пастор став капеланом: історія Євгена Мініна з Миколаєва

Миколаївські тероборонівці: «Вітер»

Миколаївські тероборонівці: «Кузя»

Миколаївські тероборонівці: «Сірко»

Миколаївські тероборонівці: “Іванич”

Миколаївські тероборонівці: «Карта»

Миколаївські тероборонівці: «Воробей» (ФОТО)

Миколаївські тероборонівці: «Машина»

Миколаївські тероборонівці: «FEN» (ВІДЕО)

Миколаївські тероборонівці: «Hunter»

Миколаївські тероборонівці: «Mihel»

Миколаївські тероборонівці: «Одін» (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube