Мер-місіонер: Олександр Сєнкевич розповів, як трансформувалась його мотивація працювати Миколаївським міським головою


22:4107.12.2023

Від бажання залишитись в історії до місіонерства – саме це мотивувало Олександра Сєнкевича балотуватись на посаду мера Миколаєва.

Про це в програмі BACKSTAGE розповів Миколаївський міський голова, передає Інше ТВ.

«У кожної людини є три типи мотивації.

Перша – це фінансова мотивація, коли людина хоче заробляти гроші, і все в житті крутиться навколо того, щоб заробити і потім витратити на щось.

Друга мотивація – це его. Тобто це бажання людини стати відомою, визнаною чи якоюсь ще.

Третє – це місіонерство, коли людина питає себе «Навіщо я тут?».

Мабуть, тоді, в той час, це була друга мотивація, тобто мені хотілось залишитись в історії, визнання. З фінансами у мене все було нормально – я офіційно тоді задекларувався як офіційний мільйонер. Потім це переросло в місіонерство. Деякі речі не відомі і ніколи не будуть відомі миколаївцям, вони ніколи не подякують чи згадають там мене. Але я роблю це, бо ця робота йде на багато поколінь, в тому числі і робота по заміні очисних споруд, відновлення комунальних підприємств і наповнення фонду комунального майна… За мою 8-річну каденцію у нас не було приватизовано за копійки жодного об’єкту комунальної власності», – сказав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку цього року Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич сказав в інтерв’ю «У ЛІЖКУ»: «Якщо люди будуть вважати, що потрібен Сєнкевич місту, я буду працювати».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube