У Миколаєві два дитсадки вже мають отремонтовані і прийняті в експлуатацію захисні укриття. Один з дитсадків показали (ВІДЕО)


17:1329.05.2023

Два міські дитячі садки завершили ремонт укриттів і пройшли комісійне обстеження. Скоро вони зможуть розпочати роботу.

Про це повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, який показав процес приймання в експлуатацію одного з укриттів дитячого садочку, передає Інше ТВ.

За словами начальниці управління освіти Миколаївської міськради Ганни Личко, укриття в цьому дитсадку розраховано на кількість дітей, яка максимально може відвідувати цей заклад дошкільної освіти.

Як розповіла директорка дитсадка Людмила Олександрівна, в укритті є туалети, гаряча проточна і питна вода (є система очистки), є запас технічної води. Працює система вентиляції, є автономне електропостачання, аварійне освітлення і два виходи з приміщення.

Усі члени комісії підписали акт приймання в експлуатацію укриття.

Загалом, за інформацією начальниці управління освіти ММР, розпочаті ремонтні роботи захисних укриттів у 18 закладах освіти. «Як тільки ремонтні роботи завершаться, більше дітей зможуть відвідувати заклади дошкільної освіти», – підкреслила Ганна Личко.

Як повідомляло Інше ТВ, Тривають ремонти укриттів у дитячих садках Миколаєва: один заклад показали в Заводському районі (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube