Більше 600 набоїв до автоматичної зброї та боєприпаси до гармати – на Миколаївщині жінка добровільно видала ПОГу озброєння


17:1729.05.2023

До поліцейського офіцера Шевченківської громади Олександра Присяжнюка звернулась мешканка с. Котляреве. Жінка повідомила, що під час прибирання у своєму гаражі вона виявила боєприпаси, які хоче добровільно видати.

Про це поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

У ході огляду місця поліцейський виявив та вилучив 629 набоїв калібру 5.45, а також два боєприпаси до автоматичної гармати калібру 30 мм.

Вилучені боєприпаси ПОГ передав до відділення поліції №4 Миколаївського РУП ГУНП.

Більше 600 набоїв до автоматичної зброї та боєприпаси до гармати – на Миколаївщині жінка добровільно видала ПОГу озброєння 1
Більше 600 набоїв до автоматичної зброї та боєприпаси до гармати – на Миколаївщині жінка добровільно видала ПОГу озброєння 3

Поліція вкотре закликає у випадках виявлення вибухонебезпечного предмету одразу зателефонувати на спецлінію 102 або звертатися до поліцейського офіцера громади.

Також правоохоронці нагадують, що відповідно до частини 3 ст. 263 Кримінального кодексу України особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку травня двоє мешканців Миколаєва продали автомат Калашнікова та 25 набоїв до нього за $1 тис. І були затримані поліцейськими.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube