Обшуки на КП «Миколаївська ритуальна служба» – офіційний коментар начальника ГУНП України у Миколаївській області


14:3522.05.2023

Сьогодні, 22 травня, на КП «Миколаївська ритуальна служба» правоохоронці проводять обшуки.

Чому, пояснив начальник ГУ НП України в Миколаївській області Сергій Шайхет, передає Інше ТВ.

«Проясню ситуацію з обшуками на комунальному підприємстві «Миколаївська ритуальна служба». Нині там тривають слідчі дії. Поліцейські з’ясовують, чи не проводило КП махінацій з бюджетними коштами, які призначалися для поховань певних категорій мешканців обласного центру.

Вже вилучено ряд документів та речових доказів, які слідчі ретельно вивчатимуть. Після чого буде надано правову оцінку діям усіх фігурантів справи.

Всі процесуальні дії відбуваються у рамках кримінальних проваджень, які жодним чином не впливають на роботу підприємства», – написав на своєму телеграм-каналі Сергій Шайхет і пообіцяв згодом надати більш детальну інформацію.

Як повідомляло Інше ТВ, 21 жовтня 2022 року в Миколаєві на засіданні затримали директора КП «Миколаївська ритуальна служба» Олександра Сагайдака – він очолював російську агентурну мережу (ФОТО, ВИДЕО).

У березні цього року спалахнув новий скандал – новий керівник КП «Миколаївська ритуальна служба» Сергій Веселега, який був призначений після арешту попереднього керівника Олександра Сагайдака, ввів пропускний режим доступу на цвинтар.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube