У Миколаєві готують до відкриття басейн СК “Зоря”: як буде працювати, скільки буде коштувати (ФОТО)


06:0610.05.2023

Басейн в спорткомплексі “Зоря” капітально відремонтували та готують до відкриття найближчим часом.

9 травня об’єкт проінспектував Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Про це повідомляють в Миколаївській міській раді, передає Інше ТВ.

У плавальному басейні відремонтували чашу, встановили сучасне обладнання для водопостачання, очищення та нагрівання води. Контролюється рівень pH та інші показники.

“На сьогодні будівельна готовність – 100%, залишились паперові справи, які ми плануємо завершити найближчим часом. Потім організуємо урочисте відкриття та запросимо всіх, хто допоміг реалізувати проєкт”, – зазначив міський голова Олександр Сєнкевич.

Мер прискіпливо оглянув якість виконаних робіт, а також звернув увагу на організацію послуг, щоб відвідувачам було максимально комфортно. За його словами, заняття в басейні будуть користуватися попитом. Спортивні школи міста вже цікавляться, коли можна починати, такі ж запитання надходять від містян.

Керівник СК “Зоря” Віталій Волков розповів, що басейн працюватиме з 08:00 до 20:00 без вихідних.

До занять планують залучати професійних інструкторів з плавання, крім того, тут облаштовано місце для роботи медсестри та забезпечені умови безперешкодного доступу людей з інвалідністю.

Вартість абонементу складатиме: відвідування з 08:00 до 09:00 – 120 грн/год., з 09:00 до 14:00 – 150 грн/год., з 14:00 до 20:00 – 200 грн/год.

Можна придбати абонемент на місяць (8 або 12 занять) чи заплатити за одне заняття.

Як повідомляло Інше ТВ, у березні 2020 року були підписані документи про передачу спорткомплексу «Зоря» ДП «НВКГ «Зоря»-«Машпроект» до комунальної власності міста Миколаєва. Також підприємство перерахувало до міського бюджету понад 5 млн. грн. на ремонт спорткомплексу.

Перед виборами мер Сенкевич обіцяв запустити басейн Зоря восени 2020 року.

У лютому 2021 року губернатор Кім заявив, що басейн СК “Зоря” буде відкритий після ремонту восени 2021 року.

Ремонт чаші басейну розпочався влітку, але після демонтажу старої плитки виявили 7 глибоких тріщин та нашарування бетонної стяжки, виконаної ще у 60-х роках минулого сторіччя.

У липні 2021 р. було заявлено, що місто отримало з держбюджету 25 млн.грн. на ремонт спорткомплексу «Зоря».

А у вересні 2021 року стало відомо, що УКБ Миколаївської міськради оголосило тендер на капітальний ремонт спорткомплексу «Зоря» з очікуваною ціною 94,6 млн.грн.

Рік тому, на початку лютого 2022 року, в басейні спорткомплексу «Зоря» відбувся пробний заплив.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube