На Миколаївщині не всі керівники підприємств погоджуються підняти зарплатню працівникам до мінімальної


12:0009.05.2023

З метою зміцнення фінансової спроможності місцевих бюджетів Головним управлінням ДПС у Миколаївській області спільно з місцевими органами влади постійно вживаються заходи, направлені на залучення додаткових коштів та забезпечення надходжень з податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів у повному обсязі.

Але не завжди все залежить тільки від податківців.

Згідно повідомлення  Головного управління ДПС у Миколаївській області, з початку 2023 року на засіданнях  комісій при райдержадміністраціях та за результатами індивідуальної роботи фахівців ДПС області заслухано 371 керівника підприємств, з яких тільки 346 суб’єктів господарювання підвищили розмір зарплати до мінімального рівня. Хоча завдяки цьому до бюджету додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб у сумі 149,4 тис. грн, ЄСВ – 182,8 тис. грн, військового збору – 12,5 тис. гривень.

Також було заслухано 184 фізичні особи – підприємця, з яких підвищили розмір зарплати 166 ФОП. Таким чином бюджет додатково поповнився податком на доходи фізичних осіб у сумі 90,5 тис. грн, ЄСВ – 109,5 тис. грн, військового збору – 7,5 тис. гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, Надходження до бюджету – це вчасна допомога ЗСУ і додатковий ресурс на відбудову, – Ігор Кузьмін



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube