В Москві закінчився парад – Путін жалівся на всіх і хвалив свою СВО (ВІДЕО)


12:1209.05.2023

Парад тривав 47 хвилин. Красною площею, зокрема, проїхали радянські танки Т-34 і Т-85, ракетні комплекси “Ярс”, С-400 та “Іскандер-М”. Повітряну частину параду скасували

Володимир Путін виголосив промову, його виступ зайняв близько 10 хвилин. Він заявив, що проти Росії “знову розв’язана справжня війна”.

На параді були присутні сім іноземних лідерів: Олександр Лукашенко, президенти Киргизстану, Узбекистану, Казахстану, Таджикистану, Туркменістану і прем’єр-міністр Вірменії.

Путін виголосив промову. Сказав, що це Росія звільнила світ від нацизму, а у сьогоднішній війні винний Захід. “Західні еліти стравлюють людей і розколюють суспільство, сіють русофобію, агресивний націоналізм, знищують традиційні цінності, які роблять людину людиною. Вони забули, до чого призвели домагання нацистів на світове панування, забули, хто звільнив народи Європи. Мета противників Росії – розпад нашої країни. Український народ став заручником державного перевороту і розмінною монетою західних господарів. Битви, вирішальні для долі нашої Батьківщини, ставали вітчизняними, народними і священними. Ми пишаємося учасниками спеціальної військової операції, тими, хто б’ється на передовій. Немає зараз важливішої справи, ніж ваша бойова робота”, – сказав Путін.

Явно невесело на параді було і гостям Путіна.

А так парад показали українські Телеграм-канали.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube