Від російських «Калібрів» в Миколаєві постраждали більше 100 житлових будинків і подарунок москви на честь дружби з Миколаєвом – мер


19:0827.04.2023

Внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки по Миколаєву пошкоджень зазнали більше 100 об’єктів.

Подробиці в своєму вечірньому ефірі озвучив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Зазнали пошкоджень краєзнавчий музей, будівельний коледж, адміністрація району, будівля заводу, 6 різних адміністративних будівель, дитячий садок, ще 4 освітніх заклади. Постраждали 82 приватних будинки, 7 з них зруйновано, 4 не придатні для проживання, і у 44 приватних будинків пошкоджені дахи. Загалом в будинках вибито, за підрахунками, більше 800 вікон. 22 багатоповерхівки постраждали – постраждали більше 600 вікон, знищено більше 100 балконів. Якщо у вашому будинку не побувала сьогодні комісія, то звертайтесь за телефоном (0512) 53-31-18. Завтра обов’язково наші фахівці все доопрацюють, за один день не змогли все зробити, – сказав мер.

Росіянами був знищений ще один об’єкт.

«Ви знаєте, що нас нічим вже не здивувати. Але цинізм в тому, що росіяни знищили цей сквер Доброти», – сказав Олександр Сєнкевич.

Він нагадав, що цей сквер знаходився поряд з «Серцем міста», в ньому була конструкція у вигляді кульбабки з долоньками. Цей «арт-об’єкт» свого часу Миколаєву подарував мер москви юрій лужков. «Я вже давав на апаратній нараді завдання це знести, але росіяни його знесли, цей подарунок на честь дружби москви і Миколаєва», – сказав Сєнкевич.

Він ще раз констатував, що загалом від російської атаки постраждало 43 людини, з них 23 було госпіталізовано, 20 отримали допомогу на місці, одна людина, на жаль, загинула.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні вночі було завдано ракетний удар по Миколаєву.

Також повідомлялось «Калібри» були спрямовані за складною траєкторією, вже 23 поранених – в ОК «Південь» розповіли про ракетний удар по Миколаєву (ВІДЕО)

Наслідки нічного ракетного удару по Миколаєву (ФОТО)

Рятувальники Миколаєва гасили пожежі після нічних «прильотів» російських «Калібрів» по місту і визволяли містян з заблокованих квартир (ФОТО)

«Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук» – Зеленський відреагував на ракетну атаку по Миколаєву (ВІДЕО)

Внаслідок російської ракетної атаки Миколаєва поранено двоє дітей – в прокуратурі показали руйнування і залишки ракет (ФОТО)

Троє поранених внаслідок ракетної атаки по Миколаєву – в важкому стані, – Кім

Ракетна атака по Миколаєву: пошкоджено 38 житлових будинків, адміністрація району, навчальні заклади (ФОТО)

Миколаївський краєзнавчий музей теж сьогодні вночі постраждав від російських «Калібрів». Але чекає на відвідувачів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube