«Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук» – Зеленський відреагував на ракетну атаку по Миколаєву (ВІДЕО)


08:3727.04.2023

Основна мета цієї війни – терор і знищення українців і всього українського. Але злочини проти людяності не зійдуть терористам з рук.

Про це йдеться в коментарі Президента України Володимира Зеленського щодо нічної ракетної атаки «Калібрами» по мирному Миколаєву, передає Інше ТВ.

«Країна-окупант ні на день не перестає доводити, що основна мета цієї війни – терор і знищення українців та всього українського.

Вночі Росія обстріляла Миколаїв чотирма ракетами «Калібр», запущеними з акваторії Чорного моря. Високоточна зброя була націлена на приватні будинки, історичну будівлю та багатоповерхівку.

На даний момент відомо про одного загиблого та 23 поранених, серед яких дитина. Вічна пам’ять загиблому та скорішого одужання пораненим. Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук. Знайдемо всіх винних. За все буде відповідальність», – йдеться в дописі до відео.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні вночі було завдано ракетний удар по Миколаєву.

Також повідомлялось «Калібри» були спрямовані за складною траєкторією, вже 23 поранених – в ОК «Південь» розповіли про ракетний удар по Миколаєву (ВІДЕО)

Наслідки нічного ракетного удару по Миколаєву (ФОТО)

Рятувальники Миколаєва гасили пожежі після нічних «прильотів» російських «Калібрів» по місту і визволяли містян з заблокованих квартир (ФОТО)


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube