Внаслідок російської ракетної атаки Миколаєва поранено двоє дітей – в прокуратурі показали руйнування і залишки ракет (ФОТО)


10:3927.04.2023

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.1, ч.2 ст. 438 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, 27 квітня 2023 року о 01.05 год російські війська атакували місто Миколаїв. Внаслідок цього загинув 45-річний чоловік, 23 місцевих мешканців, у тому числі двоє дітей, – отримали поранення різного ступеня важкості.  Їх доставлено у лікарні, де надається кваліфікована медична допомога.

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Пошкоджено багатоповерховий будинок, житлові приватні будинки та історична будівля, а також лінія електромережі. Пожежі ліквідовано, триває розбір конструкцій.

За попередніми даними, ворог завдав чотири удари ракетами «Калібр».

Наразі проводяться необхідні слідчі дії для фіксування чергового злочину рф. На місці події працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, криміналісти, вибухотехніки ГУ Нацполіції в області.

Як додав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, на місці обстрілів вже працюють комунальники та представники адміністрації району – фіксуються пошкодження, складаються акти, територія прибирається від уламків та сміття, пошкоджені вікна будуть зашиті ОСБ-плитами.

Без світла залишається мікрорайон Ракетне Урочище. Фахівці “Миколаївобленерго” відпрацьовують.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні вночі було завдано ракетний удар по Миколаєву.

Також повідомлялось «Калібри» були спрямовані за складною траєкторією, вже 23 поранених – в ОК «Південь» розповіли про ракетний удар по Миколаєву (ВІДЕО)

Наслідки нічного ракетного удару по Миколаєву (ФОТО)

Рятувальники Миколаєва гасили пожежі після нічних «прильотів» російських «Калібрів» по місту і визволяли містян з заблокованих квартир (ФОТО)

«Цей черговий злочин проти людяності не зійде терористам з рук» – Зеленський відреагував на ракетну атаку по Миколаєву (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube