В Баштанській окружній прокуратурі Миколаївщини – новий керівник (ФОТО)


12:5531.03.2023

Сьогодні, 31 березня, керівник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак представив колективу Баштанської окружної прокуратури нового керівника – Володимира Верцюха.

На адміністративну посаду його призначено наказом Генерального прокурора.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

У вступному слові Дмитро Казак наголосив на напрямках роботи, які наразі потребують особливої уваги, та поставив завдання із зміцнення законності та правопорядку. У свою чергу, очільник окружної прокуратури висловив подяку за довіру, та запевнив, що разом з колективом докладе максимум зусиль задля ефективного виконання поставлених завдань.

Новопризначеного керівника окружної прокуратури представлено також за участі представників правоохоронних органів району та місцевої влади.

Довідково: свою трудову діяльність Володимир Верцюх розпочав в органах прокуратури Миколаївської області у 2005 році. Працював на різних посадах – від помічника прокурора до начальника відділу обласної прокуратури, заступника прокурора міста Миколаєва, прокурора Снігурівського району. Перед призначенням обіймав посаду заступника начальника відділу протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Миколаївської обласної прокуратури.

Як повідомляло Інше ТВ, В Одесі судять миколаївського прокурора-зрадника. На черговому засіданні зясовували його звязки з Подолякою і Бєзлєром (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube