Миколаївська рапіристка Аліна Полозюк здобула «бронзу» Всеукраїнських змагань найсильніших у жіночій рапірі


22:2922.03.2023

21-22 березня були розіграні нагороди Всеукраїнських змагань найсильніших у жіночій рапірі, які другий рік поспіль гостинно приймає столичний фехтувально-спортивний клуб «Ля Флєш». 

Змагання проходили за змішаною системою, а учасниці у підсумковому протоколі розташовувалися за меншою сумою місць двох днів.

Про це повідомили в Національній федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

Абсолютною чемпіонкою турніру, святкувавши перемогу в обидва дні, стала 20-річна вихованка ДЮСШ «Армієць» Ольга Сопіт. Два третіх місця принесли срібну нагороду Анні Тараненко. Розбавила київський п’єдестал пошани фіналістка першого дня змагань миколаївська спортсменка Аліна Полозюк, яка сьогодні поступилася одним уколом у поєдинку за вхід у четвірку Катерині Ченцовій (13:14). Найдосвідченіша учасниця змагань у підсумку стала п’ятою, пропустивши вперед новоспечену віцечемпіонку Європи серед юніорів Крістіну Петрову.

Рапіра, жінки (особисті)
1. Ольга Сопіт (ДЮСШ «Армієць», Київ)
2. Анна Тараненко (ЗСУ ДШВСМ, Київ)
3. Аліна Полозюк (Д МСДЮСШОР ЦОП, Миколаїв)

Попереду у команди  збір на олімпійській базі в Конча-Заспі, який для наших юних спортсменок стане заключним етапом підготовки до чемпіонату світу серед кадетів і юніорів, що з 1 по 9 квітня відбудеться у болгарському Пловдиві.

Як повідомляло Інше ТВ, 12 лютого миколаївська рапіристка Аліна Полозюк здобула історичну «бронзу» Гран-прі FIE «Trofeo Inalpi» в Турині.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube