Піротехніки Миколаївщини сьогодні працювали в Любомирівці, де минулого тижня двоє людей підірвались на російських снарядах (ФОТО, ВІДЕО)


19:1915.03.2023

15 березня один піротехнічних розрахунків Головного управління ДСНС України у Миколаївській області працював у с. Любомирівка Шевченківської територіальної громади Миколаївського району.

За день було відпрацьовано 12 заявок громадян, а шляхом контрольованого підриву знищено 4 боєприпаси та вилучено з приватних домоволодінь безпечні залишки РСЗВ «Град», «Смерч», «Ураган».

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Кожен день піротехнічні підрозділи ДСНС працюють на деокупованих територіях Миколаївського та Баштанського району, а також на територіях населених пунктів, де велись активні бойові дії. Загалом з початку повномасштабного вторгнення піротехнічними підрозділами ДСНС вилучено 12 458 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляло Інше ТВ, 11 березня в Любомирівці одеські волонтери-медики врятували жінку, поблизу якої вибухнув російський снаряд, а 12 березня в Любомирівці підірвався на вибухонебезпечному предметі 13-річний хлопець.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube