На Миколаївщині поліцейському повідомлено про підозру у перевищенні повноважень – прибувши за викликом, вдарив людину в живіт


18:4009.03.2023

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовій особі відділення поліції №3 Вознесенського райуправління поліції ГУ Нацполіції України в Миколаївській області у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалися застосуванням насильства (ч. 2 ст. 365 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, капітан поліції, прибувши на місце виклику щодо порушення громадського порядку мешканцями багатоповерхового будинку у м. Южноукраїнськ, за відсутності підстав для застосування фізичної сили наніс потерпілому – представнику місцевої територіальної оборони – удар в живіт, чим завдав останньому фізичного болю.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Миколаєві, за оперативного супроводу ДВБ Нацполіції в Миколаївській області.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві викрили поліцейського на незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube