На Миколаївщині побувала делегація Всесвітньої продовольчої програми (ФОТО)


09:0908.03.2023

У вівторок, 7 березня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім провів зустріч з представниками Всесвітньої продовольчої програми.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Зокрема, на зустрічі були присутні заступник виконавчого директора ВПП Рим, Італія Раміро Лопес Дасильва, директор з надзвичайних ситуацій, ВПП Рим, Італія Кюннан Парк, директор і представник ВПП в Україні Меттью Голлінгворт, голова Одеського офісу ВПП в Україні Джалал Шах, виконавчий менеджер ВПП в Україні Родріго Мота, спеціальний помічник заступника виконавчого директора Бінта Баджаха, спеціаліст з програмної політики Одеського польового офісу ВПП в Україні Тетяна Вецкур.

Першочергово обговорили нагальні питання регіону. А саме, розмінування територій, що дозволить відродити в області агронапрямок.

Також торкнулися теми допомоги малому та середньому бізнесу й створення робочих місць. Очільник області зазначив, що відновлення діяльності бізнесу в Миколаївській області є важливим кроком, адже це допоможе розвинути місцеву економіку.

Окрім цього, під час зустрічі сторони розглянули можливість включення Миколаївського порту до зернового коридору.

Зазначимо, що Всесвітня продовольча програма — гуманітарна організація ООН, яка надає продовольчу допомогу у вигляді грошових переказів, ваучерів (сертифікатів) та/або харчових продуктів постраждалим українцям. Надають допомогу за цільовими критеріями, які були ухвалені у партнерстві з Міністерством соціальної політики України, у першу чергу внутрішньо переміщеним особам.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаїв відвідав посол Королівства Данії Оле Егберг Міккельсен (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube