Миколаїв відвідав посол Королівства Данії Оле Егберг Міккельсен (ФОТО)


18:0207.03.2023

У вівторок, 7 березня, до Миколаєва з офіційним візитом прибув посол Королівства Данії.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

У рамках візиту відбулась робоча зустріч посла з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом та позаштатним радником першого заступника Миколаївської обласної військової адміністрації Дмитром Тарасенком.

Під час зустрічі сторони підписали меморандум про взаєморозуміння щодо партнерства між Миколаївщиною та Данією, обговорили подальші спільні проєкти та подальшу допомогу Королівства Данії Миколаївській області, визначивши її пріоритетні напрямки.

Так, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім зазначив, що відновлення Миколаївщини є дуже важливим завданням, яке значно легше виконувати спільними зусиллями.

«Дякую за всю допомогу, яка надходила та запланована надійти від наших партнерів з Данії в майбутньому. На сьогоднішній день наша співпраця та зв‘язки достатньо міцні і я цьому дуже радію», – додав він.

Зазначимо, що для відновлення критичної інфраструктури Миколаївщини Данія вже надала допомогу у вигляді матеріалів та обладнання на суму понад 5 мільйонів гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, Генконсул Грецької Республіки в Одесі Дімітріос Дохтсіс відвідав Миколаївщину (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube