Генконсул Грецької Республіки в Одесі Дімітріос Дохтсіс відвідав Миколаївщину (ФОТО)


17:5401.02.2023

У середу, 1 лютого, з робочим візитом Миколаївську область відвідав Генеральний консул Грецької Республіки в Одесі Дімітріос Дохтсіс.

У межах поїздки відбулася зустріч Дімітріоса Дохтсіса з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Зокрема, обговорили оперативну ситуацію в місті та області з електро-, водопостачанням, обстановку на фронті тощо. Також під час зустрічі порушили питання відновлення діяльності бізнесу.

Генеральний консул Грецької Республіки в Одесі зазначив, що вони зацікавлені у цьому, адже Миколаївщина є портовим та зерновим регіоном.

“Є достатня кількість напрямів, які допоможуть створити нові робочі місця”, – сказав Дімітріос Дохтсіс.

У свою чергу, Віталій Кім зауважив, що для Миколаївської області створення робочих місць завжди було один з пріоритетних напрямів.

Окрім цього, на зустрічі було анонсовано проведення телемосту з грецькими представниками бізнесу. Плюс до всього, Генеральний консул Грецької Республіки в Одесі акцентував на історичній частині Миколаєва і на їх готовності підтримувати та за необхідності допомагати у відновленні історичної інфраструктури.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївська ОВА та Данська Рада у справах біженців в Україні підписали Меморандум про взаєморозуміння (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube