В Миколаєві відкриють дитяче містечко «Казка». Але де брати кошти на обслуговування, поки не знають (ВІДЕО)


12:2906.03.2023

Дитяче містечко «Казка» відновлює свою роботу для відвідувачів вже за декілька тижнів.

Про це розповів начальник міського управління культури Юрій Любаров в ефірі ТРК МАРТ, інформують в Миколаївській міськраді.

Відкриють об’єкт в якості паркової зони для відпочинку, без роботи атракціонів. Така ситуація склалася через розірвання договору оренди з підприємцем, який там господарював.

«Коли підприємець виграв конкурс, з ним було заключено договір. Окрім того, що він зобов’язувався сплачувати відповідну суму до бюджету міста, у нього були додаткові обов’язки. До прикладу, охорона дитячого містечка, яка коштувала орієнтовно до 1 млн. грн на рік, обслуговування зелених насаджень, електро- водопостачання тощо. У минулому році суд визнав договір оренди недійсним. Тому сьогодні, коли відкриватимемо «Казку», маємо розуміти, що треба десь знайти кошти на всі ці потреби. Наразі просимо додаткові кошти з міського бюджету на дитяче містечко. Очевидно, що місто від розірвання договору з орендарем не виграло», – зазначив Юрій Любаров.

Як повідомляло Інше ТВ, Південно-західним апеляційним господарським судом підтверджено законність вимог прокурора та залишено у силі рішення господарського суду Миколаївської області про визнання недійсним договору щодо провадження підприємницької діяльності на території дитячого містечка «Казка» у м. Миколаєві.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube