На одній з пожеж на Миколаївщині минулої доби загинула 67-річна жінка (ФОТО)


09:0006.03.2023

5 березня підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано шість пожеж.

Окремої уваги заслуговує випадок, що стався у м. Очаків Очаківської територіальної громади Миколаївського району.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 22:29 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що по вул. Спаській горить приватний житловий будинок. На місце направлено відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини. Під час проведення розвідки в будинку вогнеборці виявили тіло загиблої власниці 1956 р.н. О 23:18 пожежу ліквідовано на площі 60 кв. м, її причина встановлюється.

Ще одна пожежа на території приватного домоволодіння сталася у с. Зелений Яр Доманівської територіальної громади Вознесенського району. О 22:26 рятувальників сповістили про те, що по вул. Садовій загорівся сінник. Вогнеборці 14 ДПРЧ о 23:15 пожежу ліквідували на площі 35 кв. м, її причина також встановлюється.

Інші чотири випадки — це пожежі очерету, сміття та сухої трави на відкритих територіях та один у пластиковому сміттєвому контейнері. Епізоди виникли у с. Новопетрівське Костянтинівської територіальної громади Миколаївського району, в с. Дорошівка Дорошівської ТГ Вознесенського району, у м. Первомайськ та у м. Миколаєві. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала майже 10 га. Причини, які призвели до займань — підпал та необережне поводження з вогнем.

Загалом до ліквідації пожеж минулої доби від ДСНС залучались 8 спецавтомобілів та 25 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині різко побільшало пожеж на відкритих територіях (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube