На Миколаївщині різко побільшало пожеж на відкритих територіях (ФОТО)


14:2905.03.2023

4 березня підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано вісім пожеж, сім з яких на відкритих територіях.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 15:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що по вул. Аеродромній м. Нова Одеса Миколаївського району горить господарча споруда на території приватного домоволодіння. На місце направлено відділення 21 державної пожежно-рятувальної частини. О 15:29 пожежу локалізовано та о 15:43 ліквідовано на площі 15 кв. м, її спричинило необережне поводження з вогнем.

Також протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано сім пожеж сухої трави, сміття, очерету та чагарників на відкритих територіях. Дані випадки зафіксовані у Вознесенському (3 пожежі), Миколаївському (2 пожежі), Баштанському та Первомайському районах. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала близько 12 Га. В переважній частині причина загорань – необережне поводження з вогнем з боку населення та підпали.

Загалом від ДСНС до гасіння залучались 8 спецавтомобілів та 30 вогнеборців.

Як повідомляло Інше ТВ, 2 березня підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано три пожежі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube